Veelgestelde vragen

Ik weet mijn wachtwoord niet meer.
Ga naar de startpagina van de leeromgeving en klik in het Inlog-veld op 'Wachtwoord vergeten'. Je ontvangt nu automatisch op je mail een nieuw wachtwoord. 

Bij het inloggen geeft mijn computer een foutmelding.
Probeer het altijd nog een keer. Controleer daarna of je gebruikersnaam en wachtwoord goed zijn ingevoerd. Controleer ook of je de toets 'Caps Lock' (hoofdletters) aan hebt staan in plaats van uit.

Ik heb maar een half scherm of ik zie mijn navigatiebalk niet volledig.
Toets F11 boven aan je toetsenbord in om het scherm beeldvullend te maken. Toets vervolgens nog maals op F11 om het scherm weer kleiner te maken.

Ik heb beeld maar geen geluid.
Controleer of het volume aanstaat. Staat deze aan, controleer dan vervolgens of de computer een werkende geluidskaart heeft.

Ik kan geen PDF documenten openen of lezen (rare tekens).
Voor het openen en lezen van PDF documenten heb je een PDF-reader nodig. Deze kun je hier gratis downloaden

Als ik wil starten met een eLearningmodule krijg ik de melding: 'Je bent klaar met het bekijken van deze bron, klik hier om terug te keren naar de cursuspagina'.
Waarschijnlijk staat de pop-up blokkering aan. De eLearning start in een nieuw venster en het automatisch openen van nieuwe vensters is dan geblokkeerd. Sta toe dat de pop-up wordt geopend. Je kunt in je internetbrowser standaard het openen van pop-ups van toestaan. Hoe dit werkt is per internetbrowser verschillend. Klik hier en kies de internetbrowser die je thuis gebruikt voor een verdere instructie.

Laatste wijziging: donderdag, 24 september 2015, 10:21